Nyttige nettsider Bildet er tatt av congerdesign fra Pixabay

Nyttige nettsider

Det er hjemmet som har den største innflytelsen i et barns liv når det gjelder overføring av tro. Vi ønsker derfor å tipse om ulike nettsider som kan være nyttige ressurser i trosopplæringen hjemme.

Superblink.no

Superblink er en medieklubb for barn fra 5 år og oppover. Visjon er at barn skal få Jesus rett hjem. Vi tror denne klubben kan være med på å gi rom i hverdagen der den kristne tro har en sentral plass.

Superblink består av en nettside, klubbaviser, CD’er og andre overraskelser. De ønsker å formidle om Bibelen og misjon på varierte måter gjennom f.eks fortellinger, spill, film, konkurranser osv.

Superblink.no er et stort og trygt nettsted for barn. Gjennom spill, film, lyd og andre aktiviteter får barna lære mer om Bibelen og misjon. Det er også mulig å kommunisere med andre brukere av superblink der inne.

Man må tegne et abonnement for å få full tilgang til alt superblink tilbyr, men mye av innholdet på nettsiden er også tilgjengelig uten å betale medlemskap.

Bilderesultat for superblink

Tiltro.no

Tiltro.no er et nettmagasin for foreldre. De ønsker å gi tips og inspirasjon til hvordan du kan dele troen med barna dine, midt i en travel hverdag. Det kommer en ny artikkel hver uke, og det ligger også mye spennende i arkivet på siden.

 Bilderesultat for tiltro

Mer i denne kategorien « Bibelleseplaner Tjeneste »

NLM Ålesund Misjonsforsamling

Myrabakken næringssenter

Spjelkavikvegen 132

6010 Ålesund

misjonssalen@misjonssalen.net

Kontonummer: 3910 24 49154

 

 

NLM 1 RGB1

Dagens bibelord