Bibelleseplaner

Gode vaner med å lese i Bibelen har stor betydning for vårt forhold til Gud. Gjennom sitt ord ønsker han å møte oss. Det skaper tillit, forståelse og tette bånd. Vi vil her komme med noen tips til gode bibelleseplaner:

1. Ved dåp i Misjonssalen deler vi ut en Dåpsbibel. Dette er en god start

2. Nå barna er litt større anbefaler vi "Bible for Kids." Denne er laget av dem som har laget You Version og Bibelappen som mange voksne bruker. Denne appen er på norsk, og barna skal ikke være så store før de klarer å manøvrre rundt i appen selv. Erfaringene med denne er gode

3. Bibelleseringen sine leseplaner finner man nå på bibel.no, under verbum sin nettbutikk. Følg linkene under, alt etter hva du er ute ettter. Leseplanene til Bibelleseringen er kjent for høy kvalitet og godt innhold

a: Alfa (for barn og familier) 

b: Connect (ungdom)

c: Logos (voksne)

Til voksne finnes det også to andre apper som vi vil anbefale:

a: YouVersion eller Bibelappen som den blir kalt er bra. Søker du eller YouVersion på google play eller App store finner du den. Den er fint til å lese i Bibelen og har en del gode leseplaner. Kommentarene til leseplanen er veldig varierende, og vi må nok si at noe er litt tynt. 

b: En app som vi anbefaler sterkt er "First 5." Den er egentlig laget for damer, men mange menn liker også denne appen. Her er det veldig gode leseplaner, gode kommentarer og en video med undervisning hver uke. Du finner også denne appen på de vanlige butikkene til Google og Apple. En fin start kan være apostelgjerningene. En liten ulempe er at denne kun er på engelsk. Du kan selvsagt lese Bibelen på norks selv, men kommentarer og video er på engelsk. 

Håper du finner noen ressurser her som kan være til inspirasjon og glede i Bibellesingen. 

Mer i denne kategorien « Dåp Nyttige nettsider »

NLM Ålesund Misjonsforsamling

Myrabakken næringssenter

Spjelkavikvegen 132

6010 Ålesund

misjonssalen@misjonssalen.net

Kontonummer: 3910 24 49154

 

 

NLM 1 RGB1

Dagens bibelord