Utleie

Misjonssalen har lyse og trivelige lokaler som egner seg godt til kurs og konferanser. Hovedsalen har plass til 150 personer i kursoppsett med bord, og opp til 250 ved vanlig oppsett. I tillegg har vi en en kafésone med 100 sitteplasser. Totalt sett gjør dette lokalene svært fleksible og godt egnet til selskap, kurs og konferanse. Lokalene har oppdatert teknisk lyd- lys, og bildeutstyr. Misjonssalen ligger i Myrabakken Næringssenter, Spjelkavik. Her er gode parkeringsmuligheter og lokalene er tilrettelagt for bevegelseshemmede.

Vi kan tilby komplette kurspakker for bedrifter som ønsker et godt produkt til en rimelig pris! Kurspakkene inneholder f.eks kaffe/te/vann tilgjengelig hele dagen, fruktfat eller kaker i pauser og lunsj. Tilbudene er pr person og inkluderer lokalleie og teknisk hjelp ved kursstart.

Misjonssalen er også godt egnet til privatutleie som f.eks selskap, konfirmasjon og bryllup. Ta kontakt for priser og detaljer.

Kontakt: Andreas Bakke, tlf: 97080214, mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

{gallery}/utleie{/gallery}

Mer i denne kategorien « Visjon Smågrupper »

NLM Ålesund Misjonsforsamling

Myrabakken næringssenter

Spjelkavikvegen 132

6010 Ålesund

misjonssalen@misjonssalen.net

Kontonummer: 3910 24 49154

 

 

NLM 1 RGB1

Dagens bibelord