Fast givertjeneste

Faste gaver er en sikkerhet for driften av Misjonssalen. Det gir oss større forutsigbarhet i forhold til hvor mye penger vi har til rådighet. Fast givertjeneste kan også være en hjelp til deg for å få en regelmessig og planmessig givertjeneste. Mange av medlemmene våre er allerede faste givere og har vært det i mange år. Det er vi veldig takknemlige for.

1. Bli fast giver. Vi har en ordning i Misjonssalen som heter Ålesund-ordningen. Den går ut på at 40 % av beløpet man gir går tilbake til Misjonssalen og er med på å betale de løpende kostnadene i menigheten. 60 % av beløpet går til hovedkontoret til NLM. Lønningene i Misjonssalen blir tatt av disse 60 %, men resten av beløpet går til arbeidet nasjonalt og internasjonalt.

Den enkleste måten å gjøre dette på er å fylle ut et skjema vi har liggende på informasjonsbordet bakerst i Misjonssalen. Deretter putter du det i en ferdig frankert konvolutt og putter den i den røde postkassen på andre siden av parkeringsplassen. Det er også mulig å fylle ut skjema på NLM sine sider, men da må du huske å krysse av for «forsamlingsordning» og skrive inn Misjonssalen Ålesund. Benytter du deg av denne ordningen vil første faktura komme på papir hjem til deg. Etter at du har betalt denne vil det begynne å trekkes automatisk.

Mange av oss har en jobb hvor lønna stiger noen prosent årlig som følge av lønnsforhandlinger og generell lønnsvekst. Om dette gjelder deg er det mulig å krysse av for 3% årlig økning. Givertjenesten vil da stige i takt med lønnsveksten. Denne endringen vil skje automatisk ved årsskiftet.

2. Øke beløpet som blir trukket. Inne på «min side» til NLM kan man enkelt endre beløpet. Man går inn på «mine giveravtaler» og trykker på «endre beløpet.» Dette kan du også få hjelp til å gjøre på info-bordet etter God Søndag.

Takk for at du vil være med å gi!

NLM Ålesund Misjonsforsamling

Myrabakken næringssenter

Spjelkavikvegen 132

6010 Ålesund

misjonssalen@misjonssalen.net

Kontonummer: 3910 24 49154

 

 

NLM 1 RGB1

Dagens bibelord