Nyheter

Siste nyheter fra Misjonssalen Ålesund

22. desember 2016

Du ser det nok ikke, men det går fremover.

Over et halvt år er gått siden det ble holdt ekstraordinært årsmøte hvor ombygging var tema.

Tegningene til ombyggingen har vært klare like lenge og i august/september var det giverkampanje for å samle inn penger til ombyggingen. Målet for pengeinnsamlingen er foreløbig ikke nådd. Er det kanskje fordi det ikke virker som om pengene trengs helt enda?

Mange har lenge vært klar for å bidra og flere har arbeidsbuksa lett tilgjengelig og er klar for dugnad når som helst. Hvorfor skjer det ingenting enda, spør du kanskje? Vel, det virker kanskje som det ikke skjer noe, men mye har blitt gjort uten at det synes.

 

Flere personer har vært involvert i arbeidet med å få ned på papir hva ombyggingsprosessen helt konkret skal bestå i. Nestleder i styret for Misjonssalen, Øyvind Yksnøy, har ledet arbeidet helt fra det ble bestemt at vi ville utvide. Tidlig i desember ble det sendt ut  prosjektbeskrivelse til aktuelle firma i området. Vi håper på å få gode anbud i retur på begynnelsen av nyåret slik at vi kan begynne å velge mellom disse så snart som mulig. Når vi vet hvem som skal gjøre hva, vet vi også mer om når arbeidet kan utføres. Så fort vi har mer oversikt over dette, har vi folk klare til å organisere dugnad.

 

Mens vi venter på anbudene jobbes det med planlegging av interiøret. Her skal det tas avgjørelser om fargevalg, tekstiler, stoler og utsmykning for å nevne noe. Vi er veldig glade for å ha dyktige og kreative folk i sving på dette feltet slik at disse avgjørelsene er tatt når det blir tid for å innrede.

 

Vi håper derfor at du fortsetter å ha arbeidsbuksa lett tilgjengelig. Vi håper også at noen flere vil være med å bidra økonomisk selv om vi ikke enda kan se resultatet. Vi vil samtidig takk så mye alle de som har vært med å gi både i kollekt, fast givertjeneste og til dette spesielle prosjektet. Vi har nå 800 000 klare. Vi spør derfor ikke om mer fra de som har gitt, men kanskje det er noen flere som kan være med. Samtidig forstår vi dem som ønsker å vente til man ser at dette begynner å ta form.

Sist redigert torsdag, 22 desember 2016 08:53

NLM Ålesund Misjonsforsamling

Myrabakken næringssenter

Spjelkavikvegen 132

6010 Ålesund

misjonssalen@misjonssalen.net

Kontonummer: 3910 24 49154

 

 

logo_Misjonssambandet_rød_400.png

Dagens bibelord