Nyheter

Siste nyheter fra Misjonssalen Ålesund

11. august 2016

Resultat av ekstraordinært årsmøte og svar på spørsmål

Søndag 12. juni hadde NLM Ålesund Misjonsforsamling ekstraordinært årsmøte. Årsmøtet gitt enstemmig inn for en utvidelse. Samtidig ble det stilt noen spørsmål med økonomien, og hva dette reelt vil bety for forsamlingen. 

Vi har nå jobbe med et dokument som skal gi svar på de spørsmålene som kom frem. Vi tenker at svaret forteller oss at dette ikke kommer av seg selv, og at vi alle må bidra. Samtidig er den reele økningen per måned så liten at vi skal klare dette. 

Grunnen til at vi ønsker å utvide er at vi ser muligheten for å nå enda flere med evangeliet i vårt nærområdet, og for at det skal bli en realitet må vi ha lokaler som er tilpasset en videre vekst. Vi er veldig takknemlig til Gud for den reisen som Misjonssalen har fått være med på de siste 10 årene, og har forventning til at dette skal fortsette. Selve svaret som dere finner i vedlegget under er forholdsvis teknisk, og har på ingen måte noen målsetning om å være noe visjonsdokument, men håper det er tilfredstillende for de som er interessert i de konkrete tallene. 

 

Sist redigert lørdag, 03 september 2016 14:23

NLM Ålesund Misjonsforsamling

Myrabakken næringssenter

Spjelkavikvegen 132

6010 Ålesund

misjonssalen@misjonssalen.net

Kontonummer: 3910 24 49154

 

 

logo_Misjonssambandet_rød_400.png

Dagens bibelord