Nyheter

Siste nyheter fra Misjonssalen Ålesund

27. mai 2016

Ekstraordinært årsmøte NLM Ålesund Misjonsforsamling

Styret i NLM Ålesund Misjonsforsamling innkaller til ekstraordinært årsmøte søndag 12. juni klokken 13:00

 

Misjonssalen har i lenger tid jobbet med muligheten for å utvide. I senere tid har dette blitt bekreftet av en stappfull sal på helt vanlige søndagsmøter. 

Som det har vært orientert om både på denne nettsiden, på årsmøtet, og på noen søndagsmøter har en gruppe jobbet med tegninger for å se om vi kom frem til en løsning som vi kunne bli fornøyd med slik at det hadde en hensikt å gjøre utvidelsen. Alle har vært invitert til å være med i denne prosessen, og svært mange har deltatt. En skisse foreligger nå som har vært grundig behandlet gjennom flere fora. Det gjenstår detaljer for ungdomsrom og kjøkkenløsning. Vi har likevel kommen så langt at vi nå kan ta stilling til prosjektet. 

Papirer kommer ut omtrent 1. juni og vil være tilgjengelig både her på nettsiden og fysisk i Misjonssalen. Vi håper at dere nå kan notere tidspunkt og at flest mulig stiller opp den 12. juni klokken 13.00. Det er viktig at vi har så mange som mulig med oss i denne saken. Vi har nå inne en sak til hovedstyret i NLM om låneramme. Vi får det svaret lørdag 11. juni slik at det foreligger til det ekstraordinære årsmøte. 

En grunn til å ta dette på denne siden av sommeren er at vi da kan få satt i gang noen prosesser som gjør at vi forterre kan sette i gang selve byggingen. 

Velkommen til møte. 

Nå ligger sakspapirene under her. Linken ser litt rar ut, men den er ikke farlig. Bare å trykke og lese!

 

Sist redigert torsdag, 02 juni 2016 15:24

NLM Ålesund Misjonsforsamling

Myrabakken næringssenter

Spjelkavikvegen 132

6010 Ålesund

misjonssalen@misjonssalen.net

Kontonummer: 3910 24 49154

 

 

logo_Misjonssambandet_rød_400.png

Dagens bibelord