Nyheter

Siste nyheter fra Misjonssalen Ålesund

Enkel forklaring for bruk av Vipps Enkel forklaring for bruk av Vipps
25. april 2016

Nå kan du Vippse en gave eller kollekten til Misjonssalen

Ønsker du å være med å gi en gave til arbeidet i Misjonssalen? Vi har nå prøvd å gjøre dette enda enklere. Nå kan du vippse penger til Misjonssalen!

Vipps nærmer seg to millioner brukere, og har på kort tid blitt den desidert mest populære betalingsappen i Norge. For kort tid tilbake ble det også mulig å bruke for organsiasjoner og lag, slik som Misjonssalen.

Misjonssalen var prøvekaning for sms-kollekt rundt årsskiftet. Det fungerte ikke optimalt. Vi har derfor nå tatt oss god til for å se på hvilke muligheter som finnes for enkle og rimelige måter å gi kollekt. Svaret har blitt Vipps.

Alle som har en smart-telefon og et bankkort kan bruke Vipps. Du laster enkelt ned app-en på Google Play eller App Store. Etter å ha registrert deg er det veldig enklet å ta i bruk. Se bildet for enkel forklaring.

Etterhvert er det mulig at det kommer ordninger for at dette kan regisreres som en gave man får skattefratrekk for å gi.

Misjonssalen får et dagsoppgjør inn på konto hver dag det blir gitt, men får ikke vite hvem som gir. Vi har dermed bevart at giver er anonym.

Vi håper du vil bli fornøyd med denne nye muligheten.

Sist redigert mandag, 25 april 2016 14:27

NLM Ålesund Misjonsforsamling

Myrabakken næringssenter

Spjelkavikvegen 132

6010 Ålesund

misjonssalen@misjonssalen.net

Kontonummer: 3910 24 49154

 

 

logo_Misjonssambandet_rød_400.png

Dagens bibelord