Nyheter

Siste nyheter fra Misjonssalen Ålesund

14. januar 2016

På tide å bli medlem?

Du trenger ikke lete lenge for å finne noen som mener du skal tenke mer på deg selv, at nå er tiden inne for å sette deg selv i sentrum. Dette står i sterk kontrast til det Bibelen ønkser å lære oss. Bibelen kommer med et budskap om å være sammen. Fellesskapet er det som trekkes frem. Det er fellesskapet som utgjør forskjellen.

 

Misjonssalen ønsker å være et slikt fellesskap som utgjør forskjellen. Et fellesskap der du skal få tjene, og der du skal bli tjent. Der du skal få gi av det du har, og ta i mot av det andre har fått. Hvis du tenker at Misjonssalen er ditt fellesskap eller menighet så hadde vi satt pris på om du ble medlem slik at vi i enda større grad vet hvem vi kan regne med. Alle som har fylt 15 år, og som kan stå inne for Misjonssalen sine lover kan bli medlem.

Å være medlem koster 200,- per kalenderår. Giro kommer normalt i januar eller februar. Alle som er medlemmer har stemmerett på årsmøtet. 

Trykk på denne linken for å gå til skjemaet for utfylling

NB! Norsk Luthersk Misjonssamband opprettet i 2015 et kirkesamfunn. Et medlem i Misjonssalen betyr IKKE at du automatisk blir medlem i det kirkesamfunnet. Ønsker du å bli med i kirkesamfunnet må dette søkes om separert. Det er fullt mulig å bli medem i Misjonssalen selv om man står innmeldt i Den Norske Kirke, Frikirken, DELK eller andre kirkesamfunn. 

Sist redigert torsdag, 14 januar 2016 09:22

NLM Ålesund Misjonsforsamling

Myrabakken næringssenter

Spjelkavikvegen 132

6010 Ålesund

misjonssalen@misjonssalen.net

Kontonummer: 3910 24 49154

 

 

logo_Misjonssambandet_rød_400.png

Dagens bibelord