Nyheter

Siste nyheter fra Misjonssalen Ålesund

20. oktober 2015

Givermåned 2015

Fra og med 18. oktober og frem til 8. november har vi givermåned i Misjonssalen. De fire søndagene kommer vi til å ha ekstra fokus på fast givertjeneste, og hvor viktig dette er for arbeidet både lokalt og internatsjonalt. For å legge enda bedre tilrette for et stadig voksende fellesskap trenger vi at flere er med å bidra også når det gjelder økonomi. 

 

Tre grunner for å jobbe med fast givertjeneste:

1) Bibelen forteller oss viktigheten av å gi, både med tanke på giveren og på mottakeren. Bibelen forteller også om viktigheten av å ha system på sin givertjeneste. 

2) Misjonssalen opplever at stadig flere kommer på møtene. Vi står derfor fremfor flere utfordringer når det gjelder lokalene. Økning i faste gaver er en viktig sikkerhet når vi planlegger fremtiden. 

3) Misjonssalen står i en større sammenheng. NLM har arbeid i omtrent 15 landt rundt omkring i verden. Det er viktig for oss å få være med i det arbeidet. Fast givertjeneste er også viktig da. 

 

Praktisk:

En skjema for fast givertjeneste ligger som vedlegg under denne artikkelen, det er bare å trykke på linken så laster du den ned. Det kan fylles ut og sendes inn eller leveres til staben i Misjonssalen. Du vil da være med å gi et fast beløp hver måned. Du bestemmer selv hvor stort beløpet skal være og du kan velge hvilken dag beløpet skal trekkes fra konto. Du kan også bruke det samme skjemaet for å endre beløp. Hvis du ikke bruker det skjemaet som du finner vedlagt denne saken er det viktig at du får med at det skal godskrives NLM Ålesund Misjonsforsamling. 

Ta gjerne kontakt om du lurer på noe. Du kan ta kontakt med noen i staben eller du kan sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Sist redigert onsdag, 21 oktober 2015 09:36

NLM Ålesund Misjonsforsamling

Myrabakken næringssenter

Spjelkavikvegen 132

6010 Ålesund

misjonssalen@misjonssalen.net

Kontonummer: 3910 24 49154

 

 

logo_Misjonssambandet_rød_400.png

Dagens bibelord