Nyheter

Siste nyheter fra Misjonssalen Ålesund

04. oktober 2015

Medarbeidersamling

Kjære medarbeider i Misjonssalen. Torsdag 15. oktober er aller medarbeidere invitert til medarbeidersamling i Misjonssalen. Om du har fått beskjed før eller ikke, så håper jeg at du rydder plass til dette i kalenderen din. Vi håper at så mange som mulig har anledning til å komme. Samlingen starter 19:00 og skal være slutt klokken 22:00.

I lenger tid har vi planlagt denne kvelden. Vi har flere tanker om samlingen. For det første ønsker vi at alle som har en oppgave kan få se hvor mange vi er som sammen bidrar til at Misjonssalen er den flotte menigheten den er. Vi ønsker å vise at vi setter pris på alle. I tillegg har styret bestemt at vi skal ta opp et viktig tema denne kvelden. Vi får besøk av både Kari Margrethe Solvang, personalleder i NLM og Mona og Eivind Sætre som er ansatt innen sjelesorg i NLM. De skal snakke om hva vi kan gjøre for å unngå seksuelle overgrep i vår menighet og hvordan vi skal forholde oss til hverandre på en god og sunn måte. 

Vi tror at det både blir en fin og interessang kveld.

Vi hadde en tanke om at mellomlederne skulle videreformidle informasjonen om denne kvelden. Litt etter litt har vi forstått at det er noen som ikke har mellomleder osv. Det er derfor viktig at du kommer selv om ingen har sagt noe til deg hvis du har en tjeneste i Misjonssalen. Hvis du ikke har en tjeneste men ønsker å komme er du selvsagt velkommen til å finne deg en tjeneste før den 15. oktober. 

 

 

 

NLM Ålesund Misjonsforsamling

Myrabakken næringssenter

Spjelkavikvegen 132

6010 Ålesund

misjonssalen@misjonssalen.net

Kontonummer: 3910 24 49154

 

 

logo_Misjonssambandet_rød_400.png

Dagens bibelord