Nyheter

Siste nyheter fra Misjonssalen Ålesund

Bibelgruppen for 7-9 klasse Bibelgruppen for 7-9 klasse Andreas Bakke
01. oktober 2015

Viktigheten av et mindre fellesskap

Misjonssalen har omtrent 20 mindre fellesskap. Opplæring i Guds ord veldig viktig. Samtidig så er samtalen, og muligheten til selv å sette ord på åndelige erfaringer en nødvendighet for å vokse som kristen.

 

Etterhvert som det store fellesskapet vokser blir det mindre fellesskapet mer viktig. Det å ha en liten gruppe i menigheten som man kjenner godt og som man er trygg på er viktig for å trives i den store forsamlingen. Vi har alt fra tradisjonelle misjonsforeninger, mannsgrupper, cellegrupper, bibelgrupper osv. Noe av det som senset har kommet med i denne familien av smågrupper er to bibelgrupper for ungdom. Vi har en gruppe for de som går i 7-9 klasse og en som er for de som går i fra 10. klasse og ut videregående. 

På bildet ser dere bibelgruppen for 7-9 klasse. På grunn av blant annet leirskole var det litt frafall på første samling. På samlingene går vi gjennom boken "En helt overkommelig Disippel", ber, leker og spiser sammen. 

Hvis du ikke allerede er med i et mindre fellesskap bør du bli med i en av de gruppene som allerede finnes, eller så kan du finne noen andre og sammen danne en ny gruppe. 

For spørsmål om mindre fellesskap ta kontakt med Ranghild Wold, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller 980 47 389

Sist redigert torsdag, 01 oktober 2015 12:47

NLM Ålesund Misjonsforsamling

Myrabakken næringssenter

Spjelkavikvegen 132

6010 Ålesund

misjonssalen@misjonssalen.net

Kontonummer: 3910 24 49154

 

 

logo_Misjonssambandet_rød_400.png

Dagens bibelord