Nyheter

Siste nyheter fra Misjonssalen Ålesund

KonFu 2015/2016 i gang Foto: Andreas Bakke
18. september 2015

KonFu 2015/2016 i gang

Helgen 11-13 september var tjueseks konfirmanter samlet til åpninghelg av KonFu 2015-2016. Seks av konfirmantene skal konfirmeres i Misjonssalen første søndag i juni.

I løpet av året kommer forsamlingen til å bli godt kjent med dem. Noen går fast i forsamlingen, mens to av konfirmantene bor lenger borte, men vil bli med på minst tre God Søndag i løpet av året.

KonFu er en konfirmasjonsopplegg i regi av av NLMung i region Nordvest og imfung Sunnmøre. Emblem Bedehus og Misjonssalen er også med. I løpet av året er det to helger 5 lørdager alle sammen er samlet og mottar mye god undervisning og får oppleve på et godt kristen fellesskap.

Den første helgen var hovedfokuset på hva det vil si å konfirmere seg, på hvem Gud er, og Gud som skaper. Det ble også undervist i personlig Gudsliv.

I tillegg til undervisning ble det satt av tid til lek og fellesskapsbyggende aktivitet. Fra klokken 23 og frem til midtnatt fredag kveld var det “Capture the Flag”. I bekmørke snek deltakerne seg rundt på noen myrer på Ørskogfjellet på leting etter motstanderen sitt flagg og fengsel.

Søndag ettermiddag reiste både konfirmanter og ledere hjem med et stor smil om munnen. Oppmuntret og med mer kunnskap om verdens eneste Gud og skaper som ønsker å ha et nært og tett forhold til hver eneklt av oss.

Sist redigert mandag, 08 juni 2020 13:26
Mer i denne kategorien Bibelhelg »

NLM Ålesund Misjonsforsamling

Myrabakken næringssenter

Spjelkavikvegen 132

6010 Ålesund

misjonssalen@misjonssalen.net

Kontonummer: 3910 24 49154

 

 

logo_Misjonssambandet_rød_400.png

Dagens bibelord