Nyheter

Siste nyheter fra Misjonssalen Ålesund

25. juni 2021

Takk til tre gode medarbeidere!

«En sjelden gave fra Gud» var uttrykket en person fra en nabo-menighet i Ålesund brukte når hun tenkte på barna og de unge i Misjonssalen. Det har vært jobbet målrettet og godt med arbeidet blant de yngste i Misjonssalen i mange år. Det siste året har Monica Volle vikariert i en 20 % stilling og Hilde Lillebø i 30 %. Vikariatene avsluttes 31. juli, men på grunn av ferieavvikling har vi allerede gjennomført en avslutning. Monica har hatt ansvar for formidling til barn og unge. Dette er en oppgave hun har utført på en strålende måte. Hilde har tatt ansvar for det administrative. Hilde har klart å holde kontroll og trekke i de rette trådene på en god måte! I høst ble det en del fysiske samlinger, men etter november har nesten alt blitt digitalt. Det har vært mye usikkerhet rundt hvilke oppgaver det ble, og hvordan de skulle løses på grunn av korona. Monica og Hilde har vist stor fleksibilitet, og dette har vært helt avgjørende.

Da vi i november fikk beskjed om at det på nytt ble slutt med fysiske gudstjenester fant vi ut at vi måtte ansette noen til å redigere gudstjenester og søndagsskoler. Markus Johan Langset ble ansatt i november 2020 og på timebasis inntil 20 % frem til et stykke ut i juni nå i år. Markus Johan har både ferdighetene og innstillingen til å få til dette på en god måte, og han har gjort en kjempejobb!

Alle tre har lagt ned en veldig flott innsats for arbeidet i Misjonssalen. Vi er svært takknemlig for måten de tre har løst oppgavene sine på. Misjonssalen har levert mer digitalt innhold enn kanskje noen annen menighet i Misjonssambandet dette drøye halvåret og det er mye grunnet disse tre. Arbeidet de har utført har vært viktig for at vi kan forvalte på best mulig måte denne gaven vi har mottatt og som vi ønsker å være med å utvikle videre.

Vi ønsker alle tre Guds rike velsignelse videre og vil si tusen takk for innsatsen! Hyggelig om andre vil være med å gi dem noen gode ord i kommentarfeltet!

Fra starten av august er Silje Tunheim tilbake i 50 % stilling som barne- og familiemedarbeider i Misjonssalen. Det er nesten 3 år siden hun gikk ut i permisjon og vi ser nå frem til at hun er på plass igjen!

Sist redigert fredag, 25 juni 2021 15:14
Mer i denne kategorien « KonFu 2021-22

NLM Ålesund Misjonsforsamling

Myrabakken næringssenter

Spjelkavikvegen 132

6010 Ålesund

misjonssalen@misjonssalen.net

Kontonummer: 3910 24 49154

 

 

logo_Misjonssambandet_rød_400.png

Dagens bibelord