Nyheter

Siste nyheter fra Misjonssalen Ålesund

28. august 2019

Aalesund Soul Children blir en del av Misjonssalen

Fra høsten 2019 blir Aalesund Soul Children en del av Misjonssalen. Menigheten gleder seg stort over at dette flotte kor-arbeidet blir en del av vår virksomhet. Både ledelsen i koret og menigheten tror at vi skal hente ut flere synergier av dette. 

 

Organisering

Aalesund Soul Children ble etablert i augst 2010. Koret er en del av Soul Children konseptet som er norges hurtigst voksende korbevegelse. Soul Children er underlagt Acta (Normisjon) med samarbeidsavtaler med NLM Ung og FriBu (Frikirken). Koret har eget crew (styre), og organiserer selv arbeidet. Lederen for crewet sitter også som mellomleder i Misjonssalen. Ingrid Steinshamn blir fra høsten ny dirigent i koret. Hun er aktiv i Misjonssalen fra før, og vil være en god dirigent for å bringe koret og menigheten sammen. Det er flere barn som er aktive i Misjonssalen som går i koret. 

Stil

Musikkstilen er gospel, rock, soul og RnB. Koret er opptatt av å bruke en musikkform som barna og ungdommene kjenner seg igjen i. Målet er å formidle intens livsglede gjennom sang og dans. Kortet er opptatt av å ha et crew men erfarne sangere og musikere som jobber med det musikalske uttrykket og hvordan musikken presenteres. Det er viktig for koret at alle skal ha det gøy sammen, og at barn og ungdom skal bli trygge på scena noe som er med å heve det musikalske nivået. Underveis viser det seg ofte at noen ønsker å bidra på andre måter enn gjennom sang. Noen hjelper til å mikse lyd, andre med å rigge anlegg, og kanskje andre igjen med å filme og publisere. 

Ledertrening

Å se forskjellige talent og utvikle dette er viktig for koret. Det jobbes kontinuerlig med å se etter ledertyper som kan lede oppvarming, stemmeøvinger etc. Koret sin visjon er: "Å vinne og bevare unge for Jesus Kristus gjennom sang og musikk de kjenner seg igjen i!" Viktige verdipunkter er: Ære Gud, Hedre mennesker, Prege samfunnet, Se og bli sett, Ekte glede og ærlighet. De er også opptatt av å formidle en Gud som heier på barn og ungdom og gir dem tommel opp!!  

Ungdomsarbeid

Koret har mange ungdommer som ikke har en fast menighet å gå i. Vi håper å tror at vi nå kan gi disse ungdommene et godt og helhetlig tilbud i Misjonssalen. Både ledelsen i koret og Misjonssalen har derfor stor tro på at dette samarbeidet vil kunne gi ekstra giv og energi på flere områder. 

 

Sist redigert onsdag, 28 august 2019 10:48
Mer i denne kategorien « Bibelbingo Julemesse »

NLM Ålesund Misjonsforsamling

Myrabakken næringssenter

Spjelkavikvegen 132

6010 Ålesund

misjonssalen@misjonssalen.net

Kontonummer: 3910 24 49154

 

 

logo_Misjonssambandet_rød_400.png

Dagens bibelord