Nyheter

Siste nyheter fra Misjonssalen Ålesund

01. juni 2021

KonFu 2021-22

Nå er påmeldingen for KonFu 2021-22 åpen. Konfirmasjonsopplegget vi samarbeider med NLM region Nordvest, ImF-UNG Sunnmøre og Emblem bedehus forsamling om. Meld dere på før fristen den 30.juni! Om dere har spørsmål send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Mer info finner dere i brosjyren som ligger som vedlegg til saken.
Read more
04. august 2020

På øverste hylle

Misjonssalen lyste ut et vikariat som barne- og familiemedarbeider i vår. Dette er en stilling som vi har hatt siden 2015. Silje Tunheim er fast ansatt i stillingen, men ønsket forlenget permisjon. Cathrine Behrentz har hatt denne stillingen i snart to år, men gikk nå tilbake til å være lærer. Vi har derfor vært spent på hvem som kunne ta denne stillingen i det året som nå kommer. Ville vi fortsette å ha så dyktige folk som vi har vært heldige å ha så langt?

Read more

Har du en som skal konfirmeres i 2021? Nå er påmeldingen for konfirmasjon i Misjonssalen 2020/2021 åpen.

Read more

Misjonssalen og Region nordvest har virkelig blitt digitale. Det kommer gudstjeneste og søndagsskole fra Misjonssalen søndag 29. mars, i påska er det regionene som har hovedregien, og etter påske kommer det flere gudstjenester og søndagskoler fra Misjonssalen om behovet fortsatt er der. Facebook er et godt medium siden brukerne kan kommunisere og komme med tilbakemelinger, men alt er tilgjengelig for alle som har tilgang til internett. Her kommer derfor en forklaring:

Read more

I vinter har vi vært så heldige at Lars Kjetil Emblem har hatt Levande tru i Misjonssalen og undervist om Fader vår. Det skulle i utgangspunktet være 3 samlinger, men den siste samlingen måtte dessverre avlyses på grunn av situasjonen rundt Koronaviruset. Men vi har vært så heldig at Lars Kjetil nå har spilt den siste undervisningen inn som Podcast. Både denne siste samlingen og de tidligere samlingene finner du om du trykker på Taler på nettsiden til Misjonssalen. 

 

Read more
14. mars 2020

Gudstjeneste 15.3.

På søndag kl 11 samles vi om skjermene hjemme hos oss selv til gudstjeneste. 
Gudstjenesten streamed på NLM.no
Søndagsskole for Noas Ark og kongebarna på youtube: https://www.youtube.com/user/SOENDAGSKOLEN
Tweens kan prøve seg på en tale fra UL2019: https://vimeo.com/showcase/5475461/video/349844078

Kollekt kan gies på Vipps 11764.

 

Read more

Nå utvikler ting seg fort angående COVID-19, og vi ser oss derfor nødt til å avlyse alle arrangement i regi av Misjonssalen fram til påske. Min bønn er at denne tiden lære oss noe om hvor viktig det kristne fellesskapet er og at vi kommer styrket gjennom dette som fellesskap.

 

Vi vil komme tilbake med mere informasjon om hvordan vi som menighet nå kan dele fellesskap uten å være fysisk sammen. Vi vil oppfordre til å be for situasjonen og de som på ulike måter er rammet. 

Read more
26. januar 2020

Pastor på tur I

Er det bare safari han der pastoren vår er på? Var det ikke familiebibelskole han skulle på? Hvis du er venn med meg på facebook har du kanskje stilt deg disse spørsmålene etter å ha sett hva jeg har lagt ut så langt. 

Read more
30. desember 2019

brukerhjelp på Elvanto

Vi har nå opprettet en egen e-post adresse til de som trenger hjelp med brukernavn og passord på elvanto. Adressen er Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Read more
08. november 2019

Julemesse

Er du klar for årets julemesse? 

Read more

Fra høsten 2019 blir Aalesund Soul Children en del av Misjonssalen. Menigheten gleder seg stort over at dette flotte kor-arbeidet blir en del av vår virksomhet. Både ledelsen i koret og menigheten tror at vi skal hente ut flere synergier av dette. 

Read more

NLM Ålesund Misjonsforsamling

Myrabakken næringssenter

Spjelkavikvegen 132

6010 Ålesund

misjonssalen@misjonssalen.net

Kontonummer: 3910 24 49154

 

 

logo_Misjonssambandet_rød_400.png

Dagens bibelord