Jon Ove Holen

13. august 2019

Fast givertjeneste

Faste gaver er en sikkerhet for driften av Misjonssalen. Det gir oss større forutsigbarhet i forhold til hvor mye penger vi har til rådighet. Fast givertjeneste kan også være en hjelp til deg for å få en regelmessig og planmessig givertjeneste. Mange av medlemmene våre er allerede faste givere og har vært det i mange år. Det er vi veldig takknemlige for.

1. Bli fast giver. Vi har en ordning i Misjonssalen som heter Ålesund-ordningen. Den går ut på at 40 % av beløpet man gir går tilbake til Misjonssalen og er med på å betale de løpende kostnadene i menigheten. 60 % av beløpet går til hovedkontoret til NLM. Lønningene i Misjonssalen blir tatt av disse 60 %, men resten av beløpet går til arbeidet nasjonalt og internasjonalt.

Den enkleste måten å gjøre dette på er å fylle ut et skjema vi har liggende på informasjonsbordet bakerst i Misjonssalen. Deretter putter du det i en ferdig frankert konvolutt og putter den i den røde postkassen på andre siden av parkeringsplassen. Det er også mulig å fylle ut skjema på NLM sine sider, men da må du huske å krysse av for «forsamlingsordning» og skrive inn Misjonssalen Ålesund. Benytter du deg av denne ordningen vil første faktura komme på papir hjem til deg. Etter at du har betalt denne vil det begynne å trekkes automatisk.

Mange av oss har en jobb hvor lønna stiger noen prosent årlig som følge av lønnsforhandlinger og generell lønnsvekst. Om dette gjelder deg er det mulig å krysse av for 3% årlig økning. Givertjenesten vil da stige i takt med lønnsveksten. Denne endringen vil skje automatisk ved årsskiftet.

2. Øke beløpet som blir trukket. Inne på «min side» til NLM kan man enkelt endre beløpet. Man går inn på «mine giveravtaler» og trykker på «endre beløpet.» Dette kan du også få hjelp til å gjøre på info-bordet etter God Søndag.

Takk for at du vil være med å gi!

13. august 2019

Enkeltgaver

Du kan gi en enkeltgave til Misjonssalen ved å overføre til kontonummer 3910.24.49154.

Du kan gi en gave via Vippsnummer 11764.

Du kan også gi en enkeltgave til NLM sentralt på NLM sine sider. Der kan du også lese om hvordan du kan få skattefradrag på gaver.

13. august 2019

Gaver

Bibelen oppfordrer oss til å gi av det vi har fått. «Det er saligere å gi enn å få» sier Jesus til oss i Bergprekenen. Det viser til en grunnleggende forståelse av at givertjeneste sier noe om vårt forhold til Gud. En del av det å bli mer og mer lik Jesus handler faktisk også om å stadig få en større forståelse for hvordan ting henger sammen mellom hva som er vårt, og hva som er Hans. Et hjerte som gir generøst er noe som kan utvikle seg i møte med Gud selv.

I Misjonssalen Ålesund kan du gi på følgende måter

1) Kollekt på møtene våre, enten med kontanter, kort eller vipps
2) Enkeltgave til vår konto/vipps
3) Fast givertjeneste

13. august 2019

Ungdomsarbeid

I Misjonssalen har vi mange familier med små og store barn. Vi ønsker å tilby gode og trygge aktiviteter for barn i alle aldre, også i ungdomstida.

 

Fredag

Hver fredag kl.20.00 har vi ungdomskveld for ungdommer fra 7.klasse og til og med videregående. Les mer om Fredag her.

 

Smågrupper

Vi ønsker at alle skal få ta del i et mindre fellesskap. Les mer om smågrupper her.

 

Konfirmasjon

Konfu er et opplegg for konfirmanter fra NLM Ung, ImF Ung, Emblem Bedehusforsamling og Misjonssalen. Opplegget er felles for alle konfirmantene uavhengig av hvor man velger å konfirmere seg. Les mer om konfirmasjon her.

12. april 2019

Påmelding

27. mars 2019

Tjeneste

15. mars 2018

Dåp

15. mars 2018

Konfirmasjon

14. januar 2018

Givermåned

I dag gikk startskuddet for giveraksjonen i Misjonssalen denne våren. Vi oppfordrer alle til å sjekke ut fast givertjeneste, og for de som allerede er med - Øke sitt beløp.

08. juni 2017

Input

Input ble startet opp våren 2017, og er et tilbud spesielt rettet mot unge voksne. 

NLM Ålesund Misjonsforsamling

Myrabakken næringssenter

Spjelkavikvegen 132

6010 Ålesund

misjonssalen@misjonssalen.net

Kontonummer: 3910 24 49154

 

 

NLM 1 RGB1

Dagens bibelord